Flors de Bach

Aquest tipus de teràpia es pot realitzar de manera presencial u on-line

LA TERAPIA FLORAL

La teràpia d'essències florals, SEGONS EL SISTEMA BACH, és un mètode de cura natural, que ajuda a certs aspectes de la nostra personalitat que necessiten ser reconeguts i corregits per poder manifestar les QUALITATS, DONS I TALENTS PERSONALS.

Aquesta teràpia porta el nom del seu descobridor el Dr. Eduard Bach, que sobre l'any 1.929 va començar a treballar sobre els remeis florals, i que va acabar de definir sobre l'any 1.936. En 1.983 va rebre el reconeixement de l'OMS (organització mundial de la salut).

¿COM FUNCIONA LA TERÀPIA FLORAL?

Les plantes s'alimenten de la llum del sol, l'aire, la terra i l'aigua, elements principals de la natura, però alhora, cadascuna d'elles conté la seva pròpia expressió vibracional i el seu propi nivell de consciència elemental.

Aquest tractament funciona per INFORMACIÓ VIBRACIONAL. Quan estem prenent les gotes florals, estem prenent la vibració de la consciència elemental de la planta obtinguda i potenciada per la radiació dels raigs de Sol o extreta per l’ebullició de la flor. El propòsit d'aquesta dilució no és el compost d'oli essencial ni la fitoteràpia de la planta, sinó l'extracció de la "informació" de la consciència de la planta que és la flor.

EN QUE ET POT AJUDAR.

*L'acompanyament en els processos detallats, no t'eximeix de la teva responsabilitat en la gestió de la teva salut i en cap cas és la substitució del teu programa MÈDIC

Sol·licita una entrevista informativa

Aquest tipus de teràpia es pot realitzar de manera presencial u on-line