Programa de fertilitat

Part d'aquests programes es poden realitzar de manera on-line
sol·licita informació

PROGRAMA INTEGRAL D'ACOMPANYAMENT A LA CONCEPCIÓ

Quan parlem de l'embaràs, normalment pensem en una dona embarassada mostrant la seva panxeta d'uns mesos o d'un embaràs ja avançat. Ens és fàcil també, poder valorar la primera etapa de la gestació (els 3 primers mesos) perquè ja s'està creant vida dins de la dona, encara que visualment no sigui evident per a l'exterior. A més, en ella, ja estan passant certs canvis hormonals que personalment identifica, i que es confirmen com els símptomes del procés d'embaràs.

Però són poques les vegades que posem atenció en el moment de la PRE-CONCEPCIÓ, el temps anterior a ser físicament gestants. Passem per alt tot el que passa en l'entorn, en la vida de la parella o de la / mare gestant abans de rebre aquesta concepció tant de forma conscient com de forma no esperada o buscada.

El procés pel qual passen les parelles quan busquen formar família, deixa empremta en el cos psico-emocional i energètic de la mare, totes les vivències i memòries heretades passaran a formar part de l'experiència present tant en la mare com en el nadó, un cop aconseguida la concepció.

És molt important poder afrontar aquesta experiència de PRE-CONCEPCIÓ i POSTERIOR CONCEPCIÓ I NAIXEMENT lliure de tots els condicionaments Psico-emocionals que afecten tant a la MARE Gestant en primer lloc, i a la PARELLA, com a part activa del procés.

Hi ha vegades que està gestació no arriba de la forma desitjada o esperada i les parelles han d'iniciar processos de REPRODUCCIÓ ASSISTIDA amb tot el que el procés en si comporta. Inicien un procés intens en què, des de les teràpies naturals disposem de moltes eines amb les quals podem ajudar a la parella tant en el físic com en l'emocional del procés assistit.

CONCEPCIÓN CONSCIENTE

Reprodueix vídeo

COM US PUC AJUDAR?

A través de diferents tècniques com l'ACUPUNTURA, la NATUROPATIA, el BIOMAGNETISME i el treball evolutiu de REBIRTHING us proposo un programa complet de salut i acompanyament emocional, per enfocar a la parella a la realització del propòsit de crear família.

*L'acompanyament en els processos detallats, no t'eximeix de la teva responsabilitat en la gestió de la teva salut i en cap cas és la substitució del teu programa MÈDIC

Sol·licita una entrevista informativa

Part d'aquests programes es poden realitzar de manera on-line