Qui sóc

NURIA ROMAGUERA ESCUDERO

PROFESSIONAL TERAPIES ALTERNATIVES

Avui em dedico plenament al món de les teràpies naturals per a la salut, practicant diferents tècniques de sanació i reequilibri energètic. Sóc practicant de Rebirthing i em dedico a l'acompanyament en l'autodesenvolupament personal de forma individual i a través de treballs en grup i formacions.

Emprenc la meva formació com a terapeuta holística després de sanar la meva pròpia història personal, el procés, em permet solucionar els meus traumes relacionats amb l' "Abús" que és va manifestar en la meva vida de diferents formes. Aquest treball intens de salut emocional em permet donar de la mà a les dones de la meva família per a la seva sanació.

Al curar les meves pròpies vivències i empremtes de dolor, puc entendre el meu procés a través d'una àmplia visió. Vaig aprendre en el meu camí, que no podíem curar de forma completa si no incloem en aquesta sanació el treball de connexió amb la nostra Ànima.

Una de les teràpies amb les quals vaig ser acompanyada en els meus inicis és amb la tècnica de REBIRTHING, és aquí on descobreixo en mi el poder del canvi, del perdó i la compassió. Arran d'aquest despertar decideixo FORMAR-ME COM RENAIXEDORA PROFESSIONAL I REALITZO UNA FORMACIÓ DE 3 ANYS A L'ESCOLA DE RESPIRACIÓ CONSCIENT I CONNECTADA DE MONT-RAS, GIRONA. Col·laboro amb aquesta escola durant 3 anys més com a assistent en els treballs de la formació.

També en els meus inicis participo en trobades a Girona i l'Índia amb Leonar Orr, Pare i creador de la tècnica de Rebirthing.

A més d'aquesta tècnica d'Rebirhitng, començo els meus estudis de PSICOLOGIA EVOLUTIVA amb Josep Fàbregas, director de l'escola evolutiva de Barcelona, i estudis autodidàctics d’ AUTO-realització conscient d'Antonio Blay Fontcuberta.

Amplio la meva formació Holística amb tècniques de sanció i re-equilibri energètic tal com Reiki, Pèndol Hebreu, Magnified-Helaing i Teràpia floral, Biomagnetisme i en l'actualitat he acabat els estudis de MEDICINA TRADICIONAL XINESA, ACUPUNTURA.

És a través de l'alquímia entre totes aquestes tècniques, que es fa rellevant en la meva experiència professional l'acompanyament en processos de CONCEPCIÓ CONSCIENT a parelles que volen ser pares de forma conscient, així com a parelles que tenen alguna dificultat en aquest procés i necessiten d'ajuda, tant en preparació o suport tan físic, com en l'àmbit emocional.

Segueixo Conscient de la meva pròpia evolució personal, i obrint camins en la sanació de la inhibició amb l'energia femenina. És així com començo a connectar amb L'ENERGIA FEMENINA i és a través de la formació com MOON MOTHER que m’ inicio en les benediccions d'Úter que actualment s'estan desenvolupant a tot el món a través de les connexions que ens ofereix Miranda Gray des d'Anglaterra.

Aquest mateix impuls de reconnexió personal em porta a connectar amb l'energia DE LA FEMINITAT SAGRADA, on trobo el vincle amb la seva energia en els viatges que de forma individual inicio en GLASTONBURY, Anglaterra, i que després es converteixen en viatges iniciàtics per a altres persones, homes i dones, que vulguin "recordar" el sentit sagrat del seu cor.

Un dels propòsits de la meva feina és donar de la mà en teràpia A DONES I HOMES acompanyant en el possible, a la descoberta del que som veritablement, llevant-nos el vel de les creences limitants i assolir responsabilitzar-nos de la nostra vida i el nostre poder. Així, et acompanyo a Curar el cos i integrar les emocions amb totes eines Terapèutiques que disposo.