Avalon. Màgic Femení

Una experiència única en un lloc màgic.
On la llegenda es fa realitat en els cors dels visitants.

✦ INSPIRACIÓN ✦

Avalon, Glastonbury, escull als seus visitants, deixa't escoltar aquesta oportunitat en el teu cor i si sents que és l'hora, que el nostre propòsit acompanya el teu moment de despertar, t'esperem en aquest apassionant viatge. 

La nostra motivació és crear un grup de "treball" connectat al propòsit del despertar d'aquesta energia sagrada en unió entre homes i dones, entre les nostres pròpies polaritats ... Per això les activitats de "creixement personal i connexió espiritual" aniran dirigides a despertar aquesta unió sagrada en cada un de nosaltres.

L’ESSENCIA

Avalon, és el lloc Etèric del qual neixen moltes llegendes. A cada pas, a la ciutat de Glastonburypots apreciar la màgia i la mística del lloc.

Glastonbury es troba a Sud-Oest d'Anglaterra, tant el lloc com els seus habitants estan compromesos amb els seus pelegrins, la terra i tots els éssers i elementals que habiten el lloc.

Lloc on la llegenda es fa vida en els cors dels visitants que durant molt de temps es desplacen al lloc amb anhels de l'Ànima.

Terres de cavallers on les Llegendes del Rei Artur es fan presents a cada pas, obrint el despertar de l'energia de la Deessa en el cor dels homes ... A través de l'energia del projecte Artur, vam obrir l'equilibrat de l'energia del DIVÍ FEMENÍ als Homes, i, equilibrant alhora les nostres energies del SAGRAT MASCULÍ a les dones. Excalibur, el sant grial i el culte a la deessa són elements que formen part mística d'aquest despertar.

Ens trobem amb la Línia tel·lúrica del Drac i l'estatge de l'Arcàngel Miquel, mostrant la seva espasa al cel clamant al 'Guerrer pacífic en els cors dels homes i dones invocant la pau, mostrant la seva sobirania sobre les ombres, que a la fi, ens mostren la nostra pròpia llum albergada al cor.

El lloc, xacra del cor de l'estimada mare terra, fa que Connectis amb la font d'Amor del teu cor en ressonància amb el batec de cor de la Mare Divina.

Ens unirem al batec del ritme de la terra a través de les celebracions del calendari celta i les seves celebracions de les collites.

3 DATES 3 CELEBRACIONS

La propuesta de nuestro viaje en d'abril / maig está enfocada en vivir v la energía de BELTANE, la sagrada energia dels ESTIMATS, quan el déu i la Deessa s'uneixen una nit màgica concebent així la plenitud de la mare natura. Donarem la benvinguda a la Deessa RIAHNON que rige el calendario de la Rueda de Avalon. Daremos luz al Arquetipo de María Magdalena como mujer Amante/Amada.  Saltaremos el Fuego pagano de la Noche de Beltane….  

En nuestro viaje de AGOSTO, según el calendario de la Diosa de Avalon rige  l'energia de LAMMAS que se celebra el 01 de Agosto,  celebrando la última cosecha y cuando el Dios empieza a perder su energía para entrar ya en receso hacia l'energia de MABON, que és el EQUINOCCI DE TARDOR

El sentido de nuestro viaje de AGOSTO, es para ser vivido en plenitud con los Mitos, Leyendas i Arquetipos de AVALON, por eso le llamamos “el ABRAZO”  siendo un viaje iniciático para cualquier amante de Avalon que haya sentido el llamado y quiera comprender que es Avalon para uno mismo, que simbología psoco-esperitual despierta en cad uno de nostrxs.

En el nostre viatge de NOVEMBRE, celebrem la festivitat de SAMHAIN, La Celebració i honra de les Ànimes que ja han partit. Mort, Renaixement són un cicle de vida que van units entre si. Perquè pugui Néixer el nou, sempre ha de Morir l'antic. En aquesta ocasió, el nostre viatge està orientat al treball interior de mort i renaixement, en un preciós viatge recreant en Mite de Inanna, descendint al més profund de la nostra foscor on la Vella del Calder, Bruixa, Sabia estarà allà per realitzar l'alquímia de Mort per preparar-nos cap a un nou despertar personal.

FECHAS 2023

AGOSTO – de l 14 al 20  – grupo COMPLETO.

JULIO –  del 11 al 17 –  grupo COMPLETO

FECHAS 2024

MAYO/ “Beltane” – del 29/04/24 al 03/05/2024 .

AGOSTO – “El Abrazo” – del 19/08/2024 al 25/08/2024

NOVIEMBRE / SAMHAIN -Fecha a concretar

EL MEU CAMÍ ESPIRITUAL A AVALON

Aquest impuls neix a partir de la meva primera trobada amb aquestes terres i els meus posteriors viatges de poder que he realitzat allà diverses vegades a l'any. La primera vegada que vaig estar a Glastonbury ja vaig saber sens dubte que tornaria, vaig sentir aquesta crida especial que molts sentim en tenir contacte amb l'energia d'aquest lloc.

En la meva recerca personal, les meves inquietuds creixen expansives en trobar, A través de “LO DIVINO FEMENINO”, la unió sagrada de l'energia femenina i masculina en cadascú de nosaltres, i aquest viatge, em mostra en cada racó dels seus llocs que aquesta bella energia regna i impregna l'esperit de la deessa i el Déu que allà ens espera.

¿ES TAMBÉ EL TEU CAMÍ?

Si vols venir, No cal tenir coneixements concrets per a aquest viatge, no cal compartir dogmes ni religions, no cal saber d'esoterismes ni conceptes cèltics, wiccas, ni saber d'arquetips del sagrat femení. SI FA FALTA que el teu noble cor estigui disposat a compartir amb altres persones, viure l'energia del grup en el camí de recerca espiritual, créixer en el respecte, la responsabilitat personal, el gaudi i la l'alegria... Si cal que la teva ànima senti la crida del despertar de la consciència i estigui oberta a l'experiència màgica ... Si sents aquesta inquietud, pot ser que sigui aquest el teu viatge.

✦ ITINERARI ✦

Las actividades principales  se llevarán a cabo en Glastonbury  y dependiendo de las fechas de los viajes propuestos, se ampliará con una o dos salidas fuera de la ciudad.

La organización detallará a los participantes L'HORARI i l'ITINERARI creat per al grup.

El que si t'avancem són els llocs de poder que realitzarem durant la visita.

DESPLAZAMIENTOS FUERA DE GLASTONBURY; Para el encuentro de MAYO/BELTANE 2024, por temas de agenda,  NO TENEMOS PREVISTO NINGÚN DESPLAZAMIENTO FUERA DE GLASTONBURY, este viaje se centra en las celebraciones del lugar.

El viaje de agosto es un encuentro completo  y visitaremos los lugares de la costa de CORNUALLES, per a les visites de Tintagel y Necta’ns, así como STONEHENGE Y AVEBURY.

NUESTROS LUGARES DE PODER

✦ L'ALLOTJAMENT ✦

Ens allotgem en ple centre de Glastonbury, en un complex de cases on gaudirem de la privacitat del recinte i el jardí per als grups allà allotjats.

Les habitacions són dobles, en llits individuals o dobles per a parelles.

Al poder gaudir d'aquests apartaments, tenim la possibilitat de gestionar-nos amb els menjars, així no depenem dels horaris i de les dietes específiques personals. Vegetarians, vegans, Raw vegan poden gestionar sense problema l'alimentació. A prop tenim un Supermercat Ecològic on trobarem el necessari.

Les cases estan completament condicionades con ropa de cama y toallas incluidas.

✦ PRE-RESERVES ✦

Si quieres más información o inscribirte en cualquiera de nuestras propuestas,  puedes dejarnos tus datos y nos pondremos en contacto contigo para informarte de los detalles y las reservas.

Déjanos en COMENTARIOS sobre la propuesta de viajes que solicitas información:

BELTANE Hieros Gamos – AGOSTO, El abrazo – SAMAHIN Muerte y Renacimiento

VIAJE AL SUR DE FRANCIA, YA TENEMOS LAS FECHAS 2024