Moon Mother

Part d'aquests programes es poden realitzar de manera on-line
sol·licita informació

Una Moon Mother és una dona que ha estat cridada en el seu cor per ajudar les dones a despertar la seva autèntica feminitat i a curar el dolor i els models creats per la vida moderna perquè les dones puguin viure com l'ésser poderós, sensual, sexual, creatiu i espiritual que resideix en elles.

A través de tècniques ancestrals i de la connexió magnètica de la LLUNA, una Moon Mother canalitza l'energia per a la sanació, per alliberar i desbloquejar memòries de DOLOR que estan instal·lades al nostre ÚTER, podent crear en aquest, així com en el nostre cos símptomes i patologies diverses.

A més d'aquesta tècnica que és transmesa per MIRANDA GRAY, he rebut la iniciació de la Benedicció MUNAY KI, així com la iniciació a l'REIKI LUNAR i CANALITZACIÓ DEL PETÓ DE KWAN-YIN, que també incloc en els tractaments energètics per a la dona.

Aquestes sessions es realitzen de forma presencial, tenint la possibilitat de realitzar-les també a distància.

Actualment 4 vegades a l'any es reuneixen les Moon Mother d'arreu del món per canalitzar i lliurar la sanació d'úter en comunió amb Miranda Gray a grups de dones repartits per tot el món.

Certificación de Moon Mother

TÈCNIQUES ESPECÍFIQUES:

BENEFICIS:

*L'acompanyament en els processos detallats, no t'eximeix de la teva responsabilitat en la gestió de la teva salut i en cap cas és la substitució del teu programa MÈDIC

Sol·licita una entrevista informativa

Part d'aquests programes es poden realitzar de manera on-line