Reiki

TÈCNICA DE SANACIÓ REIKI USUI

Es una tècnica de canalització i transmissió d’energia vital a través de la imposició de les mas sobre el cos del receptor, encara que en ocasions aquesta entrega de REI-KI es pot donar també a distancia.

Rey-KI es una tècnica que pots rebre d’un professional de Reiki o també donar-te –la TU MATEIX un cop format e iniciat al mètode de Sanació.

LA SESSIÓ DE REIKI

Aquesta consta de un procés de imposició de mans que te una dura aproximada d’una hora.

Durant aquest temps el client de Reiki, s’estirarà Còmodament en una camilla i es disposarà a endinsar-se en una profunda relaxació que permetrà que el treball d’entrega energètica que li farà el professional de Reiki pugui ser aprofitada al màxim possible per els seus sistemes subtils. Ajudant així al re-equilibri de la seva salut.

Durant aquesta sessió el professional es pot ajudar de tècniques complementaries al Reiki per potenciar el treball que conjuntament fan professional y client

La durada del procés y el número de sessions a rebre, sempre serà variant al mateix procés del client.

ET POT AJUDAR A

ESPECIAL REIKI DE LA LLUNA PER A DONES

El Reiki Lunar (o de la dona) és un sistema d'harmonització natural amb l'energia Lunar i de les Deesses (energies femenines) que treballen sobretot El nostre el femení i la connexió amb Els nostres cicles interns en connexió amb els cicles lunars. 

El Reiki Lunar treballa tots els aspectes que estan relacionats amb el nostre cicle menstrual, en cadascuna de les etapes de la Deessa / dona, potenciant els poders femenins, sanant els aspectes propis de la dona, treballar la infertilitat, potenciar el treball amb l'energia de la Deessa i sanar la teva connexió amb el sagrat femení. Desbloqueja la Deessa que habita en tu, ens connecta amb les Deesses Lunars formant part del cercle sagrat de sacerdotesses vestals. Ens ajuda amb el part, postpart, regula cicles menstruals i els seus problemes, ens ajuda a tenir un bon embaràs amb l'endometriosi i tot tipus d'afectacions i connectar amb els cicles de la menopausa.

El Reiki Lunar ens porta a sincronitzar-amb els nostres ritmes interns i a viure la nostra feminitat en total plenitud.

Aquesta tècnica d'harmonització pot ser treballada de manera INDIVIDUAL, en sessions personals o en GRUP a manera d'INICIACIÓ A LA TÈCNICA.

*L'acompanyament en els processos detallats, no t'eximeix de la teva responsabilitat en la gestió de la teva salut i en cap cas és la substitució del teu programa MÈDIC

Sol·licita una entrevista informativa