Terapia Péndulo Hebreo (Radiestesia)

La tècnica de sanació del pèndol hebreu és una eina bradiestèsia que treballa sobre el camp bioenergètic de la persona.

El nostre cos subtil té diferents capes energètiques on la informació de les nostres memòries pot ser testades i tractades de tota mena de contaminacions energètiques que poden ser reconegudes amb el pèndol i després, ser corregides amb el mateix abans que siguin activades i desenvolupades en el cos físic com a malaltia.

També és una eina que pot solucionar BLOQUEJOSaixí com la MANIPULACIÓ d'energies i PARÀSITS energètics en camps subtils.

És una tècnica no invasiva, que es realitza en llitera i produeix un gran efecte relaxant. Ajuda a aturar la ment de pensament recurrents i obsessius, així com a l'alliberament d'addiccions emocionals.

El pèndol Hebreu, és una gran eina de CREIXEMENT ESPIRITUAL que treballa amb energies i mestres de Llum blanca, que irradien codis sagrats a través d'unes etiquetes amb ideogrames hebreus sagrats, que són els que com a forma d'ona irradien sobre la nostra Aura, portant salut, benestar i Pau.

*L'acompanyament en els processos detallats, no t'eximeix de la teva responsabilitat en la gestió de la teva salut i en cap cas és la substitució del teu programa MÈDIC

Sol·licita una entrevista informativa