Psico-Ciclica

Part d'aquests programes es poden realitzar de manera on-line
sol·licita informació

Has sentit en alguna ocasió que el món exterior no encaixa dins teu, fent una mirada cap al més profund de tu mateixa?

Vaig aprendre en el meu camí que m'havia separat a poc a poc, però ja des de la meva infància, d'un potencial del qual ningú no m'havia parlat .... Ningú m'havia ensenyat a sentir la presència i valorar a la "Lloba" (com a dona Salvatge) a la "Deessa" (com a dona Sagrada) a la "Bruixa" (com a dona Fosca), entre d'altres, que habiten amagades en el meu cor.

Només va ser quan vaig decidir parir-me a mi mateixa, que vaig aprendre a descobrir-les i a estimar-les a totes elles en mi.

Hem après com ser cap a fora, poc ens han ensenyat com ser cap a dins, en la nostra pròpia intimitat i on ens despullem davant la nostra veritat.

Una cosa tan poderosa com és el nostre cicle menstrual està unit al cicle de la mare terra, el nostre úter, està fusionat amb l'úter de la mare terra, i aquest incideix sobre nosaltres, així com amb les energies de la lluna sobre tots ells. Les nostres emocions unides a aquests cicles no són lineals, van cap a dins com una espiral que es dirigeix al més profund i tot això hauríem de tenir-ho en compte quan alguna cosa per dins se'ns trenca i hem de tornar a recompondre.

Les sessions de Psico-cíclica, són un espai "terapèutic" PRESENCIAL U ON-LINE, on dur a terme un procés d'Autorealització personal vist des de l'essència cíclica femenina i que acompanya i governa la nostra psique-evolutiva mitjançant la nostra existència. 

"Un procés d'Autodescobriment de Deesses, Magues, Bruges .... Totes elles per descobrir i estimar-les dins nostre."

*L'acompanyament en els processos detallats, no t'eximeix de la teva responsabilitat en la gestió de la teva salut i en cap cas és la substitució del teu programa MÈDIC

Sol·licita una entrevista informativa

Part d'aquests programes es poden realitzar de manera on-line