Teràpia ous Yoni

Part d'aquests programes es poden realitzar de manera on-line
sol·licita informació

Un dels bloquejos més importants que ens condicionen en la nostra vida, és el trauma de l'energia sexual. Malauradament arreu del món, època, era, trobem que aquesta energia ha estat abusada i maltractada per part d'homes i dones en els més inimaginables nivells de Dolor.

Quan la nostra energia vital no flueix des de "l'ordre" tots els canals d'energia juntament amb els plànols que governen es veuen afectats per dèficits o excessos que acaben afectant l'expressió dels nostres pensaments, emocions i a la fi reflectint un físic mancat de Salut.

Mitjançant el treball d'ALQUIIMIA FEMENINA proposo DIVERSES EINES per aconseguir suavitzar i dissoldre aquests estats de dolor. Aquestes, a part de les tècniques terapeutiques que podràs veure en altres pantalles, son l’OU YONI, de OBSIDIANA o JADE i la AROMATERAPIA TERAPEUTICA.

Aquest treball està dirigit plenament a re-connectar-te amb el teu poder interior, des del teu ÚTER, les teves entranyes més profundes generadores de vida i contenidores de l'univers sencer en tu mateixa. Re-connectaràs amb la teva memòria més amagada per RE-CONÈIXER veritablement en aquesta DEESSA QUE ETS.

ELS BENEFICIS DEL TREBALL D'ALQUÍMIA

Ajuda en la recuperació de problemes Ginecològics com miomes, disfuncions sexuals, problemes amb sol pelvià... etc.

Emocionals:

Ens ajuda en la recuperació de problemes amb l'impuls sexual femení, a recuperar el desig i la sensualitat, així com a resoldre patrons inconscients que provenen de traumes no sanats.

*L'acompanyament en els processos detallats, no t'eximeix de la teva responsabilitat en la gestió de la teva salut i en cap cas és la substitució del teu programa MÈDIC

Sol·licita una entrevista informativa

Part d'aquests programes es poden realitzar de manera on-line