Tractament Candidiasi

Part d'aquests programes es poden realitzar de manera on-line
sol·licita informació

QUÈ ÉS LA CANDIDIASI?

La Candidiasis Candidiasi és una infecció causada per un llevat de la família de les Càndides -la més comuna en el nostre organisme és la Càndida Àlbicans-. Generalment la seva etiologia o causa és una davallada del sistema immunitari; aquest factor propicia que els llevats es transformin en fongs i que creixin en desmesura provocant simptomatologia important. Cal dir que a nivell de medicina convencional es circumscriu a nivell genital i realment la qüestió de fons està en el sistema digestiu, per això el tractament habitual no resol el problema i sempre hi ha recidives.

SIMPTOMATOLOGIA

Existeixen moltes persones amb candidiasi que no han estat diagnosticades i, en canvi, són tractades com pacients hipocondríacs, deprimits i/o ansiosos. Part d’això, és degut al fet que, normalment, la candidiasi es relaciona únicament als símptomes propis i localitzats que crea la infecció. Per exemple, en general amb la candidiasi vaginal només es contemplen els símptomes localitzats en la vagina; amb una candidiasi oral, es para esment únicament als símptomes pròpiament de la boca… i els tractaments són locals. No obstant això, la candidiasi cal analitzar-la en el seu conjunt, cal anar més enllà de la seva manifestació localitzada.

Un punt molt important que normalment sol ser ignorat a l’hora de diagnosticar i tractar la candidiasi, és que el seu origen sol ser intestinal, encara que estiguem contemplant una candidiasi vaginal.

Els símptomes més comuns en pacients amb candidiasis crònica són: Fatiga, Malestar general, Mals de cap, Distensió abdominal, Diarrees i/o restrenyiment, Indigestió, Cremor estomacal, Desig per a menjar carbohidrats (dolços, pasta, pa, etc), Depressió, Mareig, Sensació de ressaca pels matins, Dolor d’articulacions i músculs, Molèsties vaginals (picors, irritació, fluxos estranys, ferides etc), Retenció de líquids, Insomni, Infeccions cròniques, Al·lèrgies, Picor anal, Afonia, Congestió nasal, Ofec, Problemes d’ungles, Molèsties oculars i d’oïdes.

Les malalties i desequilibris relacionats amb una candidiasis crònica són: Malaltia de Crohn, Colitis, Síndrome de l’Intestí Irritable, Artritis reumatoide, Asma, Psoriasis i èczemes, Sinusitis, Esclerosi múltiple, Fibromiàlgia, Síndrome de la fatiga crònica Hipotiroïdisme, Hipoglucèmia, Depressió i estats d’ansietat, Anèmia.

TRACTAMENT NATURAL

El protocol que utilitzo te una durada de entre 4 i 6 mesos i bàsicament es treballa a 5 nivells:

  1. Sistema digestiu.
  2. A nivell genital.
  3. A nivell fetge.
  4. A nivell pH.
  5. A nivell cos energètic.

Les teràpies que faig servir són la dietoteràpia, acupuntura, biomagnetisme, teràpies energètiques i suplements alimentaris naturals amb principis actius.

Aquest protocol resolutiu -amb més de 2.000 casos solucionats-, va estar concebut per Àngel Perera Izquierdo. Especialitzat en Candidiasi i 25 anys de professió com a naturòpata.

Angel Perera Izquierdo
Angel Perera Izquierdo

Naturòpata

*L'acompanyament en els processos detallats, no t'eximeix de la teva responsabilitat en la gestió de la teva salut i en cap cas és la substitució del teu programa MÈDIC

Sol·licita una entrevista informativa

Part d'aquests programes es poden realitzar de manera on-line