L'Acupuntura

La Medicina tradicional xinesa és una tècnica per a la salut, basada en conceptes filosòfics i de pensament xinès. És una tècnica mil·lenària que s'ha anat forjant a través de milers d'anys per savis de diferents dinasties.

Una de les belleses d'aquesta filosofia és que contempla a l'ésser humà i tots els seus processos en comparació amb la natura, i és a través d'aquesta que estableix unes lleis sobre les quals afermar la idea d'equilibri i salut.

Una de les tècniques que utilitza la MTX és la ACUPUNTURA, que està basada en la gestió energètica del nostre cos, així com harmonitzar certs elements dins d'aquest. Això es realitza a través de la inserció d'un tipus d'agulles en diferents punts que estan situats en els Meridians del nostre cos.

La meva feina amb ACUPUNTURA, està dirigit a el re-equilibri de l'aspecte emocional de la persona, així com a processos específics en l'essència de la Dona. Aquesta tècnica ofereix grans resultats en la correcció de molts símptomes menstruals (Amenorrea, dismenorrea, menorràgia ...), també com a part de la solució en processos de falta de fertilitat, de vegades creada per motius físics que no són apreciats des d'una visió de la medicina convencional, podent ajudar en aquest cas tant a la dona com a l'home.

La L'Acupuntura, és una tècnica que ens convida a treballar per la nostra salut i amb ella no només de manera terapèutica davant la malaltia, sinó com a teràpia preventiva per a la salut.

*L'acompanyament en els processos detallats, no t'eximeix de la teva responsabilitat en la gestió de la teva salut i en cap cas és la substitució del teu programa MÈDIC

Sol·licita una entrevista informativa